Stoelmassages bij u op kantoor?

Dan bent u bij Totally Fit aan het juiste adres!

U wilt gezond, energiek en gemotiveerd personeel? Serveer naast de overwerkpizza een stoelmassage! Even ontspannen, de knopen uit de spieren masseren en opgeladen weer aan de slag! Wij hebben zeer aantrekkelijke kortingstarieven voor bedrijfsmassages in Almere, Utrecht en Amsterdam. Wij komen ook in de weekenden en ′s avonds bij u op kantoor

Voordelen van een stoelmassage:

  • Neemt slechts 20 minuten in beslag.
  • Stoelmassage kan door de kleding heen worden gegeven.
  • Men hoeft zich niet uit te kleden.
  • Een korte stoelmassage massage is financieel voordelig.
  • Werkt preventief tegen o.a. RSI en (werk)stress.
  • Massage op de werkplek.
  • Kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.
  • Een bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar.
  • De stoelmassage is op elke locatie inzetbaar: thuis, bij klant of relatie, tijdens het bedrijfsfeest, de klantendag, opening of een gezellig middagje of avondje met vrienden.

Geen omkijken naar administratie:

Totally Fit maakt gebruik van haar eigen online inschrijfsysteem weermee uw werknemers zelfstandig in kunnen schrijven voor een stoelmassage. Samen spreken wij een vast aantal stoelmassages af die online ter beschikking gesteld worden. U krijgt maandelijks 1 factuur met als specificatie de intekenlijsten die ondertekend zijn door uw werknemers.

Stoelmassage is gebaseerd op het Japanse Shiatsu

De stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage Shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekent. De stoelmassage wordt gegeven op het hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Stoelmassage is een korte, ontspannende en bovendien activerende massage ter preventie van bv RSI en werkstress.

Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat van een stoelmassage is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. De stoelmassage is een opkikker voor lichaam en geest !

Tarieven

Een stoelmassage van 20 minuten kost €20,- excl BTW. Vanaf 10 stoelmassages per maand versturen wij u graag een offerte op maat.

Voor boekingen ga direct naar onze contact pagina.

Totally Fit werkt alleen met masseurs die hun licentie hebben behaald via Touchpro Nederland. Touchpro is landelijk erkend. vandaar dat sommige zorgverzekraars de behandeling vergoeden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw eigen zorgverzekraar.