Stoelmassage

Stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage is gebaseerd op het Japanse Shiatsu

De stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage Shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekent. De stoelmassage wordt gegeven op het hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Stoelmassage is een korte, ontspannende en bovendien activerende massage ter preventie van bv RSI en werkstress.

Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat van een stoelmassage is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. De stoelmassage is een opkikker voor lichaam en geest !

Voordelen van een stoelmassage:

  • Neemt slechts 15 minuten in beslag.
  • Stoelmassage kan door de kleding heen worden gegeven.
  • Men hoeft zich niet uit te kleden.
  • Een korte stoelmassage massage is financieel voordelig.
  • Werkt preventief tegen o.a. RSI en (werk)stress.
  • Massage op de werkplek.
  • Kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.
  • Een bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar.
  • De stoelmassage is op elke locatie inzetbaar: thuis, bij klant of relatie, tijdens het bedrijfsfeest, de klantendag, opening of een gezellig middagje of avondje met vrienden.

Stoelmassage, voorkomen is beter dan genezen

Mensen die goed in hun vel zitten presteren optimaal, ook neemt hun ziekteverzuim meetbaar af. Bovendien stellen uw medewerkers een stoelmassage zeer op prijs! De overheid vraagt van werkgevers een pro-actief ziekteverzuimbeleid ( wet Poortwachter), ga er maar aan staan ! Wist U dat stoelmassage steeds vaker in het arboplan opgenomen wordt? Niet zo verwonderlijk, want stoelmassage op de werkvloer heeft een duidelijke preventieve werking.

Juist in tijden van crisis heeft stress een belangrijke uitwerking op de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Ziekteverzuim ligt op de loer, maar u kunt er wat aan doen. Maak nu een afspraak met Totallyfit!

Het beste resultaat met stoelmassage

Stoelmassage werkt het effectiefst wanneer deze in het begin wekelijks herhaald wordt. Doorbloedingsstoornissen, vermoeidheid en pijn worden voorkomen waardoor klachten afnemen. Deze vorm van bedrijfsmassage is een behandeling die snel en effectief ingezet kan worden om preventief en pro-actief met uw werknemers aan de slag te gaan.

Prijzen

Losse behandling:
€ 20,- per stoelmassage, of € 60,- per uur (excl. BTW)

Afspraak maken

U kunt hier een afspraak maken.