Referenties

Kinderkliniek Almere

Zorggroep Almere Stad- midden
Gezondheidscentrum:

  • Waterijk
  • De Spil
  • De Schakel
  • De Driehoek

Zorggroep Almere Oost
Gezondheidscentrum:

  • Parkwijk
  • Filmwijk
  • Perspectief
  • Castrovolva

Cenf report Amsterdam

Gezondheidscentrum Archipel"Ik zit sinds kort thuis met een burn out dus besloot m'n zus me een massage van Oscar kado te doen.
In 1 woord GEWELDIG! Eindelijk een masseur die aanvoelt waar de spanningen zitten en die het aanpakt ipv overheen aait. Ik voel me echt stukken beter. Als hij me geestelijk ook kon masseren kon ik volgende week waarschijnlijk weer aan de slag."

Sabrina

"Ik ben twee maanden geleden begonnen met de anti cellulites kuur, ik heb er erg veel baat bij gehad"

Judy

"Wij hebben een heerlijke duo massage gehad van Oscar en Mischa, erg leuk om eens samen te doen."

Tina en Jordy

"Na de eerste behandeling werd duidelijk dat dit verslavend werkt. En ik heb er nog baat bij ook, meer resultaat dan bij een fysiotherapeut!"

Edo

"Ik ben zelfstandige hairstyliste en werk de nodige uren vaak onder druk en stress,daarom ga ik 1 x per week naar oscar voor een massage en merk sinds ik dat doe,ik minder last heb van hoofdpijn,zeurderiger pijn in de schouders,als ik een week over moet slaan omdat de tijd het niet toelaat,word ik daar door mijn lichaam meteen voor gestraft".

Linda

"Ik ben werkzaam bij een advocatenkantoor en ik zit voor mijn beroep de gehele dag achter een computer. Na de lange werkdagen had ik altijd een pijnlijk branderig gevoel in mijn rug en nek. Sinds Oscar mij elke twee weken behandeld zijn mijn klachten verdwenen en heb ik geen last meer van hoofdpijnen. Ik kan iedereen aanraden het een keer te proberen!".

Bart

"Prima ayervedische massage bij mij thuis, ben nog lang ontspannen gebleven en is zeker voor herhaling vatbaar,".

Fred

"Oscar komt elke twee weken bij ons op kantoor voor een stoelmassage, ik werk bij een ICT bedrijf en zit de hele dag achter de computer. Aan het einde van de week had ik altijd erg last van mijn rug en nek. Oscar heeft ons geleerd op onze houding te letten dit samen met de stoelmassages heeft er voor gezorgd dat we geen last meer hebben. ".

Hugo

"Ik had geen idee wat ik mijn moeder voor moederdag cadeau kon doen, een massage bleek een erg leuk idee!".

Marianne

"Ik was eerst wat terughoudend bij het bestellen van een massage aan huis, na telefonisch contact met Oscar heb ik toch besloten het een keer te proberen. Wat een masseur! Oscar is een zeer nette en vriendelijke jongeman met talent!".

Greet

Ik ben heel erg blij dat Totally Fit aan huis komt, ik heb een periode gehad dat ik veel pijn in mijn rug had wat mij aan huis kluisterde.
Even bellen en Totally Fit stond voor mijn deur.
Na wekelijkse massages en goede adviezen heeft Totally Fit mij geholpen dat ik nu zo goed als pijn vrij ben en weer alles kan! Tot slot, wil je van je pijn af of gewoon even lekker genieten dan is Totally Fit zeker aan te raden!

Groetjes Melissa

We stellen uw referenties erg op prijs, u kunt deze sturen naar info@totallyfit.nl