Anti Cellulitis Massage behandeling

Cellulitis komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Cellulitus wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van vrouwelijke hormonen en komt voor bij 90% van de vrouwelijke bevolking.

Cellulitis is een ophoping van het onderhuidse vet waardoor de huid grover wordt en de huid een sinaasappel-achtig uiterlijk krijgt. Vandaar dat het in de volksmond ook wel een sinaasappelhuid wordt genoemd.

Medisch gezien staat de term cellulitis voor een ontsteking van het onderhuidse bindweefsel. De kuiltjes en bobbeltjes in de huid kunnen enigszins gevoelig zijn en komt voornamelijk voor op de billen, heupen, dijen, onderbuik en bovenarmen.

De oorzaken van cellulitis kunnen zijn:

  • een slechte bloedcirculatie; bijvoorbeeld door het dragen van te strakke broeken
  • het gebruik van alcohol
  • te weinig beweging
  • geraffineerde suikers
  • cafeine

Bepaalde medicijnen kunnen ook een nadelige invloed hebben op de hormoonhuishouding waardoor er een grotere kans bestaat op cellulitis.

De behandeling

De anti-cellulite behandeling is een intensieve massage op de plaatsen waar de cellulitis zich ophoopt, bijvoorbeeld de dijen. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een massageolie met als hoofdingredient druivenpitolie of citroenolie.

De duur van de behandeling is afhankelijk van klachten maar duurt gemiddeld 40 min.

Resultaat

Na de derde behandeling zult u ruimschoots verbetering zien op de plaatsen waar de behandeling heeft plaatsgevonden. Door de massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd met als resultaat dat de huid strakker en elastischer wordt.

Het beste resultaat zult u verkrijgen wanneer u een sessie van 6 behandelingen volgt, binnen een termijn van 6 weken (dus eenmaal per week). Afhankelijk van het stadium waarin de hoeveelheid cellulitis zich bevindt. Het wordt aangeraden om na deze sessie een behandeling te nemen eenmaal per 3-4 weken voor blijvend resultaat.

Uiteraard kunt u er zelf ook voor zorgen om de kans op cellulitis te verkleinen door een gezonde voeding en voldoende beweging.

Prijzen

Losse behandling:
40 min.: € 50,-

Meerdere behandelingen:
6 x 40 min.: € 250,-

Afspraak maken

U kunt hier een afspraak maken.